Ontdek CREA

En oriënteer je op creatief gebied

Voor wie zich op een actieve manier wil oriënteren op het aanbod van CREA of het gewoon leuk vindt om steeds weer wat anders te doen, is er de cursus Ontdek CREA. Een leuke manier om kennis te maken met wat we allemaal te bieden hebben.

Lessen

Deze speelse cursus bestaat uit 4 blokken van 4 lessen. Tijdens ieder lesblok verdiep je je in een andere discipline. Aan bod komen fotografie, edelsmeden, keramiek en portrettekenen.

De lessen worden wekelijks gegeven door verschillende gespecialiseerde vakdocenten en zijn laagdrempelig. De lesstof wordt op beginnersniveau aangeboden en iedere cursist werkt op eigen niveau de opdrachten uit. Omdat de begeleiding van de docenten heel persoonlijk is, biedt het programma ook genoeg uitdaging voor cursisten met enige ervaring binnen een kunstdiscipline.

Er is veel aandacht voor een fijne en gezellige werksfeer waarin je samen leert en natuurlijk is er tijd voor een kopje koffie of thee. Na deze cursus kun je doorstromen, indien er ruimte is, naar een jaarcursus. Het aanbod kan variëren. De lessen zijn ook per blok bij te wonen.

Materiaal

De cursusprijs is inclusief materiaalkosten uitgezonderd de edelmetalen voor edelsmeden.

Cursus details