Fotografie beginners

Leren fotograferen met een spiegelreflex of systeemcamera

Heb je thuis een veelzijdige camera waarmee je zelf de belichting kunt bepalen? Een spiegelreflex- of systeemcamera bijvoorbeeld? En gebruik je dit apparaat nog steeds op de automatische stand, maar zou je er graag wat meer uit halen? Zie je regelmatig mooie beelden die boeiend zijn om vast te leggen, maar ben je vervolgens teleurgesteld dat ze niet op de foto staan zoals in je herinnering?

Drie keer ja? Dan is deze cursus geknipt voor jou! Fotografie voor beginners is voor iedereen die kennis wil maken met het kijken als fotograaf en die de techniek van de instelbare camera wil leren kennen. Die dolgraag wat meer aandacht en tijd wil besteden aan een goede foto en die het vooral ook leuk vindt om anderen te laten genieten van zelfgemaakte beelden.

Jij bepaalt, niet de camera

Het doel van deze cursus is om jou te laten fotograferen, en niet de camera te laten bepalen hoe je foto’s er uit komen te zien. Daarvoor zullen we je een aantal instellingen van de camera uitleggen. Je krijgt ook opdrachten mee naar huis die je in je eigen tijd kunt uitvoeren. In de volgende les zullen we jouw werk dan bespreken en krijg je feedback.

Materiaal

Je hebt een eigen camera nodig die je handmatig kunt instellen. Omdat je opdrachten mee naar huis krijgt heb je ook tijd nodig om met de camera aan de gang te gaan en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Details cursus

Werk van cursisten

fotografie beginners | CREA Uithoorn
fotografie beginners | CREA Uithoorn
fotografie beginners | CREA Uithoorn
fotografie beginners | CREA Uithoorn

Ook leuk voor jou