Routebeschrijving

naar CREA Uithoorn

Stichting CREA is gevestigd in Het Fort aan de Drecht. Dit is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Je bereikt CREA lopend via de brug naar het fort. Parkeren op het fortterrein is niet toegestaan.

Maak je gebruik van een routeplanner? Voer dan Grevelingen 30 te Uithoorn in.

Komend uit de richting Utrecht

Wanneer je Uithoorn binnenrijdt vanuit de richting Utrecht, volg je de borden naar Meerwijk Oost. Je rijdt via de Laan van Meerwijk, langs het politiebureau en winkelcentrum Amstelplein. Na ongeveer 300 meter sla je linksaf (volg het bord: ‘doorgaand verkeer’). Je rijdt nu op de Molenvliet. Zo kom je uit langs rivier de Amstel die overgaat in de Drecht. De tweede weg aan je rechterhand is de Grevelingen. Links zie je nu het Fort liggen. Onder de bomen kun je in de parkeervakken parkeren. Parkeren op het terrein zelf is niet toegestaan.

Wanneer je Uithoorn binnenrijdt vanuit de richting Aalsmeer, ga je bij de eerste verkeerslichten rechtdoor. Bij het tweede verkeerslicht verlaat je de N196 en sla je rechtsaf (richting Meerwijk Oost). Je rijdt nu op de Laan van Meerwijk. Na ongeveer 300 meter sla je linksaf (volg het bord: ‘doorgaand verkeer’). Je rijdt nu op de Molenvliet. Zo kom je uit langs rivier de Amstel die overgaat in de Drecht. De tweede weg aan je rechterhand is de Grevelingen. Links zie je nu het Fort liggen. Onder de bomen kun je in de parkeervakken parkeren. Parkeren op het terrein zelf is niet toegestaan.

Volg de borden ‘Uithoorn’. Over de N521 bereik je de gemeentegrens van Uithoorn. Bij het vierde verkeerslicht sla je linksaf de N196 op, richting winkelcentrum Amstelplein. Bij de volgende verkeerslichten op de N196 sla je rechtsaf (richting Meerwijk Oost). Je rijdt nu op de Laan van Meerwijk. Na ongeveer 300 meter sla je linksaf (volg het bord: ‘doorgaand verkeer’). Je rijdt nu op de Molenvliet. Zo kom je uit langs rivier de Amstel die overgaat in de Drecht. De tweede weg aan je rechterhand is de Grevelingen. Links zie je nu het Fort liggen. Onder de bomen kun je in de parkeervakken parkeren. Parkeren op het terrein zelf is niet toegestaan.